Повернутися до звичайного режиму

23 жовтня День визволення села від німецько – фашистських загарбників

23 жовтня День визволення села від німецько – фашистських загарбників

Події Другої Світової війни й досі не забуті. Пам'ять кличе, хвилює, стукає в наші серця, вона доносить до нас імена тих, хто, не шкодуючи своєї крові, приніс у жертву найдорожче – життя. Ми пам’ятаємо імена тих односельців, які не повернулися з доріг війни, і тих, які виборювали для нас безхмарне сьогодення. Ми схиляємо голови перед пам’яттю всіх тих, хто здобув Перемогу.

21жовтня в Негровецькому НВК І – ІІІ ст. ім. В.Росохи було проведено позакласний захід «Війна далека, але пам'ять близько», присвячений до Дня визволення рідного села від німецько-фашистських загарбників. Члени учнівського самоврядування покладали квіти до підніжжя пам’ятника полеглим односельцям у Другій Світовій війні.

/Files/images/12/23.jpg

/Files/images/12/24.jpg

У фойє НВК оформлено тематичну книжкову виставку «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

В цей день організовано перегляд документальних фільмів про Другу Світову війну, вчителі історії провели учнівську конференцію «Визволення України з- під влади нацистських окупантів».

До Дня визволення села проведено футбольний турнір між учнями 5 – 9 класів. Переможців було нагороджено дипломами та грамотами.

/Files/images/12/25.jpg

/Files/images/12/26.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.