Революція Гідності - революція державотворчого поступу українського народу!

З метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання дітей, учнівської та студентської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України у Негровецькому НВК пройшли заходи, які висвітлюють доленосні сторінки в історіїУкраїни початку XXI століття.

У нашому НВК протягом 19 -20 листопада 2020 року проведено урок Пам'яті "Революція Гідності, охрещена кров'ю" для учнів 5-6 класів, інформаційні експрес-хвилинки "Герої нашого часу", "Народ мій завжди є, народ мій завжди буде" для учнів 7-11 класів, практичний урок з використанням технології критичного мислення "Феномен "революція" в українському державотворенні ХХ - початку ХХІ ст." для учнів 11 класу.

Також з учнями 5-6 класів проведеногодину спілкування з елементами тренінгу «Вчимося жити за законами Гідності й Свободи».

20 листопада було проведено загальношкільну лінійку до Дня Революції Гідності та Свободи. Учні мали можливість переглянути відео, що відтворювалохвилини боротьби українського народу за краще майбутнє і незалежність України, її гідність і свободу.Організатовано тематичну книжкову виставку, присвячену революційним подіям 2004 року та Революції Гідності, її учасникам та значенню цих подій у розвитку громадянського суспільства.

/Files/images/IMG-8a01d69c08bd75eab3262568e8f1fa70-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.