Пам'ять жива


Пам'ять жива


22 лютого 2018 року минуло три роки від того трагічного дня, коли в районі Маріуполя під час виконання бойового завдання загинув Василь Росоха. Ця страшна звістка приголомшила не тільки рідних, друзів і знайомих юнака, а й усіх жителів села Негровець. Ще й сьогодні не можна змиритися з думкою, що його немає, молодого, енергійного, сміливого, доброго, чуйного, вірного… Його життєрадісний погляд, мила усмішка залишаться в нашій пам’яті навіки. Ми не забудемо його - Героя України.

Цього дня вшанувати світлу пам'ять Василя Росохи прийшли педагоги Негровецького навчально-виховного комплексу, члени учнівського загону «Патріот», близькі та знайомі. Біля пам’ятника полеглим воїнам АТО священик Свято-Михайлівського храму Василій відслужив панахиду за упокій Василя Росохи, Василя Пойди і всіх тих, які віддали своє життя в зоні АТО та під час Революції Гідності, які змінили хід історії нашої держави.

/Files/images/12/3 роки.JPG

Дирекція, педагоги Негровецького НВК І-ІІІ ст. ім. Василя Росохи, рідні, близькі, рій «Патріот» зі своїм керівником Гаврилем І.Ю. побувавали на цвинтарі й поклали квіти до могили юного Героя.

/Files/images/12/3 роки2.JPG

/Files/images/12/3 роки3.JPG

Заступник директора НВК по виховній роботі І.І.Ярема

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.