Друга річниця з дня загибелі учасника АТО Василя Пойди.

Друга річниця з дня загибелі учасника АТО Василя Пойди.

18 вересня – скорботна дата в житті села Негровець, бо саме в цей день два роки тому страшна звістка сколихнула всіх його жителів. Захищаючи честь і незалежність нашої держави на Сході України, загинув один із її синів – Пойда Василь Васильович (Дифіцитний).

/Files/images/1-4/Безымянный.JPG

Вшанувати пам'ять полеглого воїна – добровольця , розділити величезне материнське горе зійшлися на подвір’ї НВК вдячні односельці , рідні, ровесники, учні та педагоги нашого навчального закладу.

/Files/images/11/Безымянный1.JPG

Своїми барвами майорять осінні квіти й лягають до підніжжя пам̕ ятника воїнам АТО, виблискує тепло лампадок, звучить до болю знайома мелодія: «Я повернуся мамо …»

/Files/images/11/Безымянный2.JPG

Лунають слова вдячності, шани, нам’яті у виступі заступника директора НВК Ворона М. Ю. Вірний син своєї матері та України поклав життя за мир, за спокійне життя співвітчизників. Шкода, що у вічність відлітають найкращі сини та доньки. Та наш святий обов’язок – зберегти пам'ять про них.

Після урочистої лінійки біля пам’ятника полеглим воїнам АТО настоятель Свято - Введенського храму отець Борис відслужив панахиду за упокій душі наших земляків: В. Росохи та В . Пойди . Найстрашніше в історії людства – війна: на ній гинуть невинні люди.

/Files/images/11/Безымянный3.JPG

Тож звучить щира молитва , щоб припинилося кровопролиття на Україні , щоб синіло мирне небо та сіяло лагідне сонце.

Пам'ять про наших хлопців - героїв вічно житиме у наших вдячних серцях.

/Files/images/1-4/Безымянный4.JPG

18 вересня 2017 р. в Негровецькому НВК І-ІІІ ст. ім. В.Росохи було започатковано футбольний турнір, присвячений пам’яті В.Пойди – воїна, який пожертвував своїм життям, захищаючи незалежність України. Він є прикладом героїзму й самопожертви.

/Files/images/11/Безымянный5.JPG

У футбольному турнірі брали участь учні 8- 11-их класів. У напруженій боротьбі третє місце здобули учні 9-А класу, друге місце посів 8-А клас, а перемогу й перехідний кубок вибороли учні 9-Б класу. Грамотами відзначені кращі гравці турніру: кращий воротар Дубницький Іван, кращий захисник Басараб Микола, кращим бомбардиром став Шмулига Василь.

/Files/images/11/Безымянный6.JPG

/Files/images/11/Безымянный7.JPG

/Files/images/11/Безымянный8.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.