23 грудня відбулася зустріч учнів Негровецького НВК І-ІІІ ступенів ім. Василя Росохи з бійцем полку «Київ» Максимом (Маестро)

23 грудня відбулася зустріч учнів Негровецького НВК І-ІІІ ступенів ім. Василя Росохи з бійцем полку «Київ» Максимом (Маестро) - колишнім бійцем батальйону «Свята Марія». Він був бойовим побратимом нашого земляка-героя Василя Росохи, який загинув при виконанні священного обов’язку в зоні АТО. Нагадаю, Максим не раз приїжджав у Негровець, зустрічався з батьками Василя та учнями навчально-виховного комплексу, в якому навчався герой.

/Files/images/12/зустріч.jpg

/Files/images/12/зустріч 2.jpg

Сьогодні школярі з захопленням слухали розповідь гостя про Василя, про його найкращі людські якості. Максим вважає, що його побратим є взірцем для кожного з нас. Здобути Україні незалежність або загинути за неї – таким був життєвий девіз Василя Росохи. Прикро, що гинуть такі чудові люди. Ми повинні пам’ятати своїх героїв.

/Files/images/22_lyutogo/зустріч 3.jpg

Максим відповідав на запитання учнів, які хотіли почути про те, який час триває підготовка солдат, яких відправляють у зону АТО. Маестро нагадав, що в той час, коли Василь і його побратими проходили підготовку, вишкіл тривав у прискореному режимі з величезними навантаженнями: навіть серед ночі відбувалися бойові тренування. На базі в Маріуполі була щоденна ранкова зарядка і біг на 30 кілометрів. Василь бігав найкраще. Тоді підготовка тривала два тижні, а зараз – довше.

Учні цікавилися, чи часто воїни приїжджають додому із зони АТО. Максим сказав, що два місяці перебуває в зоні бойових дій, а потім два тижні - вдома.

Насамкінець Максим вручив мамі Василя Росохи Грамоту

і медаль.

/Files/images/22_lyutogo/зустріч 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.