Святий Миколай

Святий Миколай

У Негровецькому НВК І-ІІІ ступенів імені Василя Росохи напередодні Свята Миколая Чудотворця стало традицією проведення акції «Святий Миколай - для дитячого будинку села Вільшани». У п’ятницю, 16 грудня члени учнівського самоврядування навчально-виховного комплексу завітали з подарунками до Вільшанського дитбудинку, учні спілкувалися з хворими дітьми, підтримали тих, що назавжди приковані до ліжка. Мабуть, на все життя залишаться в пам’яті небайдужих старшокласників ті хвилюючі картини зустрічі, на яких переплелися біль і радість, співчуття і вдячність.

/Files/images/12/Безымянный.jpg

/Files/images/12/Безымянны2.jpg

/Files/images/12/Безымянны3.jpg

/Files/images/12/Безымянны4.jpg

/Files/images/12/Безымянны5.jpg

Усім відомо, що Миколая з нетерпінням чекає малеча, тому він і прийшов 19 грудня до всіх слухняних діток у дошкільний заклад Негровецького НВК І-ІІІ ст. ім. В.Росохи. Не забув він і про учнів 1-4-их класів, вручив усім малятам подарунки і з задоволенням послухав, як виразно декламували вони віршики на честь Миколая Чудотворця.

/Files/images/12/Безымянны6.jpg

/Files/images/12/Безымянны7.jpg

/Files/images/12/Безымянны8.jpg

Асистент учителя Староста Ганна Іванівна також брала участь у благодійній акції «Святий Миколай дітям». Подарунки діти отримали в школах і дитячих садочках Тячівського району від австрійської гуманітарної місії Червоного Хреста.

/Files/images/12/Безымянны9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 510

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.